• Ben jij klaar voor een feestje?!
  • De gezelligste coverband van Gelderland
  • Muziek voor iedereen

Over de band

Dwayne & The Johnsons is een coverband uit Arnhem. Ontstaan uit de band The Map hebben we onze krachten gebundeld met Sanne en Kevin. Vanuit hier hebben we ons gericht op de leukste covers, lekkerste meezingers en de meest dansbare platen. Met dit repertoire willen we van iedere gelegenheid een knalfeest maken.

Sanne

Onze enige echte Dwayne! Als zangeres van de band zorgt Sanne voor het feestje. Sanne speelt sinds 2013 bij Dwayne & the Johnsons.

Emiel

Niks is lekkerder dan meeklappen op de muziek! En zonder Emiel kan dat niet. Emiel drumt al z’n hele leven en dat is te zien en te horen.

Kevin

Kevin is één van de gitaristen van Dwayne & the Johnsons en te herkennen aan zijn face-melting solo’s en lekkere gitaarpartijen.

Joris

Joris is ook één van onze gitaristen. Met zijn ervaring als bassist weet Joris de groove lekker in zijn gitaarspel te houden.

Max

Max is de bassist en back-up vocalist van Dwayne & the Johnsons. Begonnen als gitarist binnen de band, nu is Max te horen in de lagere tonen van de band.

Boek ons

Wij vinden dat het altijd tijd is voor een feestje. En als er een feestje is, zijn wij er graag bij. Wanneer spelen we bij jullie?

Stuur ons een berichtje